Behandelingen

Mooie verzorgde handen en nagels zijn het visitekaartje van elke vrouw.

Respect voor de natuurlijke nagel staat bij NailDevotion voorop. Niet alleen mooie verzorgde nagels is het doel, maar het behoud of verkrijgen van gezonde, sterke nagels is minstens net zo belangrijk.

Met gel en acryl kunnen alle soorten nagels versterkt worden. Je hebt in 1 behandeling mooie lange en sterke nagels.
Kunstnagels kun je dragen zolang je wilt, maar doordat de eigen nagels doorgroeien, moeten ze regelmatig bijgewerkt worden. Een nabehandeling is iedere 3 à 4 weken noodzakelijk. Bij een nabehandeling kun je weer kiezen voor een ander design van de nagels.
Het uiteindelijke resultaat van beide producten is gelijk, het verschil zit in de materialen en de wijze van aanbrengen.

Gelpolish
Gelpolish, ook wel gellak of soak off gel genaamd is een produkt dat de eigenschappen combineert van gel en nagellak. Het is de ultieme uitkomst voor mensen die geen kunstnagels willen, want met gelpolish creëer je prachtige nagels die maar liefst 2 tot 4 weken gegarandeerd fantastisch uitzien. Het zijn sterke, schitterend gekleurde nagels, die toch flexibel zijn met een fantastische hoogglans.
Gelpolsh wordt net als nagellak aangebracht en daarna uitgehard in een UV- of LED-lamp.                              
Het kan ook op teennagels aangebracht worden en blijft daar tot wel 5 tot 6 weken zitten.
Gelpolish is zonder vijlen of frezen gemakkelijk te verwijderen.
De voordelen van gelpolish:
– geen droogtijd
– langdurige glans
– brokkelt niet af
– geen beschadiging aan de natuurlijke nagel
– net zo flexibel als de natuurlijke nagel.

Bruidsnagels
Je trouwdag is een unieke gebeurtenis in je leven, dan wil je er mooi en verzorgd uitzien. Daar horen natuurlijk bruidsnagels bij. In overleg maak ik de mooiste nagels, zodat de grote dag ook echt een dag wordt om nooit te vergeten.

Nailart
Ook nailart hoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Hierbij kan alles en is niets onmogelijk.