NailDevotion

Welkom,
Graag stel ik me even voor: mijn naam is Grietje Veenstra en ik heb de opleiding allround nagelstyliste gedaan. Hiernaast heb ik 11 online webinars theorie anatomie en pathologie gevolgd, waardoor ik kennis heb van verschillende aspecten van de natuurlijke nagel.

Bij mij kun je terecht voor gelpolish, gelnagels en acylnagels. Ook voor een heerlijk ontspannende spa manicure ben je bij mij aan het juiste adres.

Kwaliteit
In de nagelstudio werk ik uitsluitend met kwaliteitsproducten, die geen MMA (Solar) bevatten. Ik luister naar je wensen en geef graag persoonlijk advies over wat je zoal met jouw nagels kunt doen. Ik neem ruim de tijd voor je om tot een mooi eindresultaat te komen.

NailDevotion is een modern ingerichte, rookvrije nagelstudio die aan alle veiligheidseisen voldoet wat betreft afzuiging van vrijkomend stof (door vijlen) en geuren. NailDevotion heeft daarom geïnvesteerd in een Purextafel. Dit merk is toonaangevend op het gebied van stof-, geur- en dampafzuiging. Deze tafel is voorzien van een uniek concept dat geen enkele andere tafel heeft. Hierdoor adem je geen fijnstof in en ruik je geen acryldampen tijdens de behandeling.

Hygiëne is bij NailDevotion heel belangrijk. Na ieder klant bezoek worden de gereedschappen, apparaten, werkplek en salon gereinigd met een desinfectiemiddel. Dit om besmetting door bacteriën te voorkomen. Iedere klant heeft een eigen vijlenset, die ik alleen gebruik als de klant de volgende keer weer voor een behandeling komt. Vanzelfsprekend wordt de set na gebruik gedesinfecteerd zodat er altijd hygiënisch wordt gewerkt. Ook wordt er bij NailDevotion, voornamelijk bij acryl, met nitril wegwerphandschoenen en mondkapjes gewerkt. Deze worden na de behandeling direct weggegooid.

Eind 2019 heb ik de training Lash Lift gevolgd, waardoor ik nu ook wimpers en wenkbrauwen verven in mijn salon kan aanbieden.