Nagelbijtarrangement

Anti-Nagelbijt-arrangement

(ook zeer geschikt voor mannen).

Nagelbijten
Het is heel lastig om van deze gewoonte af te komen.
In tijden van stress of spanning zie je vaak dat het nagelbijten erger wordt, maar ook verveling is vaak een oorzaak.
Het veroorzaakt rode en gezwollen nagelriemen met als gevolg ontstekingen hieraan.

Een van de mogelijkheden om het nagelbijten tegen te gaan en een zetje in de goede richting te geven, is het laten zetten van een kunstnagel van acryl.
Het voordeel van een kunstnagel is dat het heel stevig is en kapot bijten praktisch onmogelijk is. Je handen zien er meteen goed verzorgd uit.
Deze behandeling is al mogelijk op de kortste nagel

Deze behandeling is natuurlijk niet alleen voor vrouwen!
Ook mannen bijten nagels. De werkwijze zal voor mannen iets anders zijn.
Nadat er acryl geplaatst is, wordt er geen glanslaag aangebracht.

Twijfel je nog?
Laat dan gerust een proefnagel zetten en overtuig jezelf!

Behandelschema anti-nagelbijt-arrangement
6 behandelingen in 11 weken.

1e behandeling
Er wordt een hele kleine verlenging gemaakt met een huidkleurige acryl. Bij een te lange verlenging wordt de kans op breken namelijk groter. Je krijgt nagelriemolie mee om dagelijks de nagelriemen mee in te smeren, zodat deze soepel worden en blijven. Ook krijg je een vijl mee om eventuele randjes of haakjes weg te halen, zodat je niet de neiging krijgt deze weg te bijten.

2e behandeling
Deze is na een week. Dan gaan we kijken hoe je de kunstnagels hebt ervaren. Eventuele reparaties worden ook direct tijdens deze behandeling uitgevoerd.

3e behandeling
De nagels van een nagelbijter groeien extra hard en daarom kom je dan na 1 of 2 weken terug voor controle. Door het bijten wordt de groei van de nagel meer gestimuleerd. Daarom wordt er bij deze behandelingen ook een nabehandeling uitgevoerd. In het begin moet je daarom ook sneller even terugkomen.

4e behandeling
Zelfde als bij 3e behandeling

5e behandeling
In overleg kan je na 3 weken terugkomen als alles in de tussentijd goed gaat. Er wordt besproken hoe de nagels zijn ervaren en er wordt een nabehandeling uitgevoerd.

6e behandeling
Deze behandeling is ook weer 3 weken na de vorige behandeling. De eigen nagels zijn inmiddels al een heel stuk aangegroeid.

Het bovengenoemde arrangement duurt ongeveer 9 tot 11 weken en bestaat uit 6 behandelingen. Normaal zouden deze behandelingen los op een bedrag van
€ 240,00 komen. Voor dit arrangement betaal je slechts € 190,00. Het bedrag mag in 2 termijnen worden betaald. Bij de 1e behandeling betaal je dan € 95,00 en bij de 4e behandeling € 95,00.